Culte especial

CULTE UNIT

El diumenge 29 de setembre vàrem celebrar el culte unit d’acció de gràcies dels 150 anys de l’església protestant Betel-Sant Pau del carrer Aragó 51 i de l’Assemblea de germans del carrer Terol 22 de Gràcia.
Ens van  acompanyar l’església mennonita de Barcelona i el lokal.
El culte, presidit per Carlos Curiel, va ser una estona plena de comunió, on vam compartir la lloança amb un grup musical format per membres de les quatre esglésies, participar del partiment del pa i reflexionar amb la predicació a càrrec de l’Ignacio Simal, veure un petit repàs històric de les dues esglésies amb imatges i rebre paraules de felicitació per part de les esglésies que ens acompanyaven.

En acabar el culte, ens vam fer una foto de grup…

…i vàrem visitar l’exposició dels 150 anys de l’església del carrer Terol i després gaudir tots junts d’un dinar conjunt, ple d’alegria i de goig després d’haver viscut un gran culte de lloança i d’unitat i per acabar, pastis d’aniversari!!
Tots vàrem quedar-nos amb ganes de més, així que haurem de posar fil a l’agulla per tornar a preparar un altre culte unit.

Durant la celebració es va projectar un vídeo de la hª d’ambdues comunitats. Podeu veure’l clicant aquí (com que es pesant -37Mb- pot ser que es baixi al vostre ordinador. Només caldrà que l’executeu des de la seva carpeta -normalment a “descargas”).

Passi de diapositives del culte:

A més de deixar-vos algunes imatges del culte, us deixo unes paraules que es van publicar al facebook i un passi del dinar:

Ignacio Simal: Permitidme que os diga que hoy he vivido un momento “mágico”. Son esos momentos en los que la gracia de Dios se manifiesta en medio de su pueblo edificándonos con la alegría de la fraternidad cristiana. Soli Deo Gloria

Alicia Gomez: Fue una gran bendición el poderos acompañar en la celebración del Culto Unido el domingo pasado. Con la ayuda del Señor y unidos en Su amor, podremos hacer grandes cosas. Bendiciones para todos!!!

Carlos Curiel: Un día de acción de gracias por la Fidelidad De Dios y de comunión fraternal alrededor de la mesa compartida. Un gozo….

Passi de diapositives del dinar:

Vídeo de l’acte.

Comparteix-ho a:
Aquesta entrada ha esta publicada en Celebració d'actes, Imatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Culte especial

  1. Eliseo Pradales diu:

    Soli Deo Gloria

  2. Eliseo Pradales diu:

    Soli Deo Gloria
    150 anys fe testimoniatge i benedicció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *