Comunicat de premsa de l’Aj. de Caldes de Montbui

*Comunicat de premsa*

Data: 25/10/2019

*L’alcalde rep una delegació de Monmouth (Gal·les), població natal de George Lawrence*

*Membres de l’església baptista de Monmouth, població de George Lawrence, es troben amb l’alcalde durant la seva visita a Caldes de Montbui per saludar-lo en nom del poble gal·lès *

La delegació gal·lesa, encapçalada per Jonathan Greaves, pastor de
l’església baptista de Monmouth, ha lliurat avui salutacions del seu
alcalde, Richard G. Roden, i de la comunitat baptista a l’alcalde Isidre Pineda.

Entre altres qüestions, Greaves ha explicat que existeixen articles de premsa de la població de Gal·les de fa més de 150 anys que parlen de la relació de Lawrence amb Caldes de Montbui.

Els veïns de Monmouth es troben de visita a Catalunya amb motiu del 150 aniversari de l’església evangèlica de Gràcia fundada per George Lawrence.
En aquest context visiten Caldes de Montbui, poble on va viure el seu conciutadà. Lawrence té dedicat un carrer a la vial termal pel compromís social que va demostrar envers el municipi.

A la trobada han estat presents també membres del govern (Núria Carné, Ángeles Llive i Jordi Martín), Moisès Banyuls, ancià de l’església evangèlica George Lawrence, Noemí Cortés, presidenta de la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya i de l’església evangèlica de Gràcia (fundada fa 150 anys per George Lawrence), i Joaquim Campistron, de l’església evangèlica Paraula Viva.

Marian Hall, missionera retirada de la Wycliffe Bible Translators in Africa, i Cliff Vandervelden, diaca de l’església, són altres membres de la comitiva gal·lesa presidida per Greaves.

Al web:
https://www.caldesdemontbui.cat//actualitat/noticies/lalcalde-rep-una-delegacio-de-monmouth-galles-poblacio-natal-de-george-lawrence.html

*Emma Pineda Reolid*

Cap d’Àrea d’Alcaldia i Comunicació

Plaça de la Font del Lleó, 11

08140 Caldes de Montbui

T 93 862 70 27 / Extensió 1219 / 647 74 84 80

pinedare@caldesdemontbui.cat

@AjCaldesMontbui

www.caldesdemontbui.cat

Comparteix-ho a:
Aquesta entrada ha esta publicada en Media. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *