150 anys!

Aquest any l’Església Evangèlica de les Assemblees de Germans que es reuneix al c/ Terol 22  de Barcelona celebra els 150 anys de testimoni a Barcelona.

Al llarg de l’any, estem organitzant una sèrie d’actes per commemorar aquest fet, si bé el gruix de la celebració quedarà concentrat a partir de setembre fins a finals d’any. A partir d’aquell moment podrem visitar una exposició fotogràfica de la història de l’església, assistir a concerts de gospel, i un acte institucional amb la participació d’autoritats rellevants de casa nostra, cultes especials i moltes altres activitats, algunes d’elles conjuntes amb altres entitats del barri.

És un motiu de goig i agraïment poder celebrar aquest fet tan important seguint el camí que els nostres grans ens van preparar, superant moments difícils com van ser la guerra civil o l’època del franquisme, en que la repressió i la persecució van obligar a tancar esglésies.

Ens agradaria que us afegíssiu a la nostra festa i que participéssiu dels nostres actes que us anirem fent saber. Creiem que és un moment important no sols per a nosaltres, sinó per a la història del nostre país. Podeu seguir-nos en el bloc dels 150 anys www.terol150.cat o a la web oficial de la comunitat: http://www.esglesia-gracia.org/ .

Comparteix-ho a: